Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Always look on the bride side of life

Φτάνεις σ'ένα σημείο που λες "Δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα!".
Πέφτεις από τα σύννεφα και προσγειώνεσαι στη πραγματικότητα και τώρα τι; 
Τίποτα καλέ! Have fun! 
Τι είναι έτσι κι αλλιώς η ζωή; Μια φάρσα, ένα αστείο λίγος χρόνος που σου δόθηκε για να ζήσεις και όχι να κλαις τη μύρα σου και να καταριέσαι τη τύχη και το πεπρωμένο σου.

Βγες, διασκέδασε, κουβέντιασε, ταξίδεψε, ερωτεύσου, πόνεσε, χόρεψε κάνε τρέλες, πες αυτά που σκεύτεσαι και πραγματοποίησε τις επιθυμίες και τα όνειρά σου! 
Κάνε ότι σε ευχαριστεί πιο πολύ και δώσε το 100% του εαυτού σου σε αυτό, καθώς μόνο με αυτό το τρόπο θα ανταμειφτείς στο έπακρο. 

Ενώ κάποιοι λένε "χρήματα υπάρχουν" εγώ λέω χρόνος υπάρχει, χρόνος για να κάνεις ότι επιθυμείς και πίστεψέ με αυτός είναι ο πιο σημαντικός, ο πιο αληθινός αυτός που στο τέλος επικρατεί. 
Γιατί μόνο ο χρόνος που χρησιμοποιήθηκε για να είσαι εσύ ευτυχισμένος είναι αυτός που σε γεμίζει με όμορφα συναισθήματα και με αξιομνημόνευτες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Και μην ξεχνάς πως στη ζωή τα μικρά πράγματα είναι πιο σημαντικά.
Αυτό που αγγίζει τη ψυχή σου έχει τη μεγαλύτερη αξία....αυτό που ακουμπάει τις ευαίσθητες χορδές σου και σε γεμίζει με μελωδίες που ζωγραφίζουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου.....

Μια στιγμή είναι τόσο σημαντική που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Μην φοβάσαι να τη ζήσεις γιατί η ζωή μπορεί να αλλάζει κάποιες φορές προς στο χειρότερο αλλά όχι για πολύ γιατί η ψυχή σου δεν θα το αφήσει αυτό να συμβεί...γιατί η ψυχή σου θα αναζητά αυτό το κάτι που θα της δώσει πνοή που θα την συναρπάσει και δεν θα σταματήσει μέχρι να το βρει....
Και όταν το βρει μην ανησυχείς, θα το έχει κοντά της για πολύ καιρό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να σκεύτεσαι τι θετική πλευρά τη ζωής...
Σκεφτόμαστε θετικά..Ζούμε θετικά!


Απλά χαμογέλα!!!

1 σχόλιο: