Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

"Έρως ανίκατε μάχαν"

Τι είναι ο έρωτας;  Aλήθεια...  
Είναι ένα μπέρδεμα, ένα συναίσθημα, μαγεία, βάσανο, όνειρο; 
Ο,τι κι αν πιστεύεις δίκαιο έχεις...
Αν και έρωτας για εμένα είναι να.... αυτό ακριβώς είναι! να μην μπορείς με λέξεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις μέσα σου αυτό που σε οδηγεί στο να κάνεις τρέλες δίχως να σκέφτεσαι τις συνέπειες, σαν να μην υπάρχει αύριο...είναι ένας κόσμος όπου τα "πρέπει" και οι κανόνες δεν υπάρχουν αλλά η καρδιά κινεί τα νήματα του παιχνιδιού που λέγεται ζωή.

Έρωτας είναι να κλείνεις τα μάτια σου και να βλέπεις εκείνον, να μετράς αντίστροφα το χρόνο μέχρι να έρθει η στιγμή να τον συναντήσεις και όταν τον συναντάς η καρδιά σου να χτυπά τόσο δυνατά λες και θέλει να βγει από το στέρνο σου και να πάει να κουρνιάσει δίπλα στη δική του.

Τρέλες, αυτό είναι ο έρωτας για εμένα, τρέλες που ίσως θα τις μετανιώσεις αλλά ποιος νοιάζεται όταν εσύ εκείνη την ώρα πετάς στα σύννεφα; τρέλες...
Έρωτας είναι...αυτό που έρχεται δίχως να το σχεδιάσεις και σε χτυπάει στο κεφάλι και το μόνο που καταφέρνει είναι να σε γεμίσει με όμορφα συναισθήματα.

Έρωτας είναι να περπατάς μ' ένα χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη σου και να μην ξέρεις το γιατί!
Έρωτας είναι να κοιτάς στα μάτια του άλλου και να χάνεσαι...
Αν δεν έχεις ερωτευτεί δεν ξέρεις τι θα πει ευτυχία, δεν ξέρεις πως είναι όταν ένας άνθρωπος μπορεί να σε κάνει να ξυπνάς και να κοιμάσαι χαμογελώντας, δεν ξέρεις πως είναι όταν όλα γύρο σου σου φαίνονται τόσο μα τόσο όμορφα! 

Αν δεν έχεις ερωτευτεί δεν έχεις πονέσει κι αληθινά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου