Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Θα φύγω....

Ζούμε στιγμές που δεν θα ξαναζήσουμε, έχουμε ευκαιρίες που δεν θα μας ξαναπαρουσιαστούν. Τις ζούμε και μετά; Τις αναπολούμε...τις θέλουμε πίσω, θέλουμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω σε αυτές και να τον σταματήσουμε εκεί, εκεί που το χαμόγελο ήταν σχηματισμένο στο πρόσωπό μας, εκεί που ήμασταν ευτυχισμένοι, που περνούσαμε καλά και δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο.
Άνθρωποι περνούν από τη ζωή μας και μας στιγματίζουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, συμβάλουν στη δημιουργία των αναμνήσεών μας, στην υλοποίηση των ονείρων μας ή ακόμη και στη δημιουργία νέων.
Ο κόσμος σαν ένα, δίχως σύνορα, δίχως διαφορές μας καλεί..μας καλεί να τον γνωρίσουμε, να ανακαλύψουμε τα μυστικά του και να απολαύσουμε τις ομορφιές του...

Κάθε μέρος κάτι νέο, κάθε μέρος εμπειρία, κάθε μέρος μαγεία....
Ταξιδιώτης στον κόσμο, συλλέκτης αναμνήσεων....

Το πάθος μου..η ζωή μου...Μια βαλίτσα στο χέρι και τρέχω να ζήσω, να γνωρίσω, να μάθω...Άνθρωπος δίχως σπίτι...μόνιμος ταξιδιώτης....

Μια μέρα θα φύγω..θα τα αφήσω όλα πίσω και θα φύγω γιατί δεν ανήκω σ'ένα τόπο, ή ίσως δεν τον έχω βρει, αλλά το σπίτι μου είναι όλος ο κόσμος, όπου υπάρχει χαρά, όπου υπάρχουν καλόκαρδοι άνθρωποι γεμάτη όρεξη για ζωή.. εκεί που ο ήλιος λάμπει όχι στον ουρανό αλλά στις καρδιές των ανθρώπων...Γιατί μόνο σε αυτά τα μέρη η ζωή αποκτά νόημα..

Θα φύγω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου