Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

**HAPPY 2011**

"Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τελικά τόσο τuχεροί ώστε να συνειδητοποιούν πότε τους δίνεται η τελευταία ευκαιρία για να την αρπάξουν. Ίσως γιατί πάντα όλoι μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ακόμη μια.

Έχεις συνειδητοποιήσει ποτέ πόσες ευκαιρίες έχεις χάσει; Πόσα όχι έχεις πει; Πόσες φορές έχεις δυστάσει να κάνεις κάτι που ήθελες πολύ απλά και μόνο γιατί σκέφτηκες..."Δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι!"; Οι ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν, δεν περιμένουν! Τότε εσύ γιατί να περιμένεις; 

Πιστεύω πως πρέπει το 2011 να είναι μια χρονιά κατά την οποία θα κάνουμε όλες τις επιθυμίες μας πραγματικότητα! Όλα τα όνειρά μας θα πάρουν σάρκα και οστά και δεν θα μας νοιάζει τίποτα παρά μόνο να είμαστε ευτυχισμένοι!! Τελικά η ζωή πρέπει να είναι ένα μεγάλο party γιατί άμα την πάρεις πολύ σοβαρά δεν νομίζω πως θα κερδίσεις και πολλά...τουλάχιστον έτσι δίχνουν τα γεγονότα...
Έτσι εύχομαι το 2011 να είναι η πιο τέλεια χρονιά που έχει υπάρξει ποτέ, η πιο ανατρεπτική, η πιο αξιομνημόνευτη που θα μας χαρίσει ονειρικές στιγμές γεμάτες αγάπη και διασκέδαση.

Μια νέα χρονιά... 

Μια νέα αρχή... 

Το ημερολόγιο μηδένισε το ίδιο κι εμείς;;;

Σίγουρα ναι...!

Έτσι κι αλλιως αυτή είναι η ζωή! Γεμάτη ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλευόμαστε, γεμάτη προοπτικές που δεν πρέπει να αφήνουμε πίσω μας για κανένα λόγο! 


                                  ****2011**** 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου